Bilder från morgonseminarium med Machsom Watch

Bilderna nedan är från dagens (091008) seminarium med Machsom Watch som arrangerades av Diakonia, Palestinagrupperna i Sverige och Världsbiblioteket. Seminariet ägde rum i Världsbibliotekets lokaler i Solidaritetshuset på söder och besöktes av Susan Lourenco och Neta Efrony som är två av förgrundsgestalterna i den israeliska kvinnoorganisationen Machsom Watch. Organisationen består av israeliska kvinnor som genom sin närvaro vid checkpoints vill ifrågasätta checkpoints och ockupationen samt underlätta palestiniernas vardag. Läs mer om deras arbete här!

DSC01392
Susan Lourenco och Neta Efrony. Foto: Sara Aarnivaara

DSC01390
Susan Lourenco. Foto: Sara Aarnivaara

DSC01382
Susan Lourenco och Neta Efrony. Foto: Sara Aarnivaara

DSC01387
Neta Efrony. Foto: Sara Aarnivaara

DSC01380
Foto: Sara Aarnivaara

Detta inlägg publicerades i Sara Aarnivaara. Bokmärk permalänken.