”I kicked the Arab, I stepped on his head”

Artikeln nedan handlar om Israeliska ungdomar som attackerar två palestinska ungdomar i Jerusalemområdet. Det här är inte isolerade händelser eller olyckshändelser utan ständigt pågånde hatbrott mot den palestinska befolkningen. 

Dozens of teenage boys from Jerusalem received the same ICQ message: ”We’re putting an end to all the Arabs who hang out in ‘Pisga’ [Pisgat Ze’ev] and the mall, whistle at the girls, curse, threaten little kids. Anyone who is Jewish and wants to put an end to all that should be at Burger Ranch at 10 P.M., and we’ll finally show them they can’t hang in our area anymore. Anyone who is willing to do that and has Jewish blood should add his name.

LÄS HELA ARTIKELN 
  

 

 

 

 

 

 

 

Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.