Läs Le Mondes artikel gratis!

En läsare av PGS-blogg har hittat en länk som tillåter läsning av hela Le Mondes artikel gratis. Vi tackar för det och tillhandahåller givetvis länken för våra läsare så att de själva kan kolla. Som varje franskkunnig läsare kan konstatera bekräftas mitt ursprungliga påstående, att världens kanske mest respekterade tidning när det gäller internationella förhållanden, Le Monde, med stöd bland annat i vittnesmål från israeliska officerare, visar att den israeliska armén under Gazakriget ”förändrade sina interventionsmetoder för att skydda israeliska soldater på bekostnad av de civila palestinierna” (rubrik i Le Mondes internationella upplaga).

Läs artikeln här!

/Per Gahrton, ordförande för Palestinagrupperna i Sverige

Detta inlägg publicerades i Per Gahrton. Bokmärk permalänken.