PGS på Ship to Gaza

Det är 11 svenskar ombord på Ship to Gaza och Freedom Flotilla. Kim S Aguayo är med som representant för Palestinagrupperna och hon är på plats i Grekland för att snart börja avfärden mot Gazas hamn. Övriga svenskar ombord är Ulf Carmesund från Broderskapsrörelsen, miljöpartisten och riksdagsledamoten Mehmet Kaplan, författaren Henning Mankell, barnläkaren Henry Ascher, Viktoria Strand, med. dr och överläkare, samt Dror Feiler, initiativtagare och språkrör för Ship to Gaza. Konstnär och musiker, ordförande Judar för Israel-Palestinsk Fred och för European Jews for a just peace, Saman Ali, styrelsemedlem och kassör i Ship to Gaza, Mattias Gardell, initiativtagare och språkrör för Ship to Gaza. Författare och professor i religionshistoria vid Uppsala Universitet, Amil Sarsour som varit drivande i Ship to Gaza-Uppsala och Edda Manga, fil. dr. i idéhistoria, föreläsare, debattör. Dessutom medföljer ett reportageteam från TV4.


Kim från PGS och Samen från Ship to Gaza framför det svensk-grekiska fartyget Sofia

Detta inlägg publicerades i PGS. Bokmärk permalänken.