Äntligen framme!

Nu är vi äntligen på plats! Efter en lång dag, med tidig uppstigning och gedigna säkerhetskontroller på flygplatsen i Tel Aviv, så har vi tagit oss till Bethlehem.
Här i Palestina ska vi, ett gäng nyblivna vänner, resa runt under en veckas tid. Schemat är redan ganska fullproppat, och vi har mycket att se fram emot. Resans höjdpunkt blir att springa(eller gå) Palestina maraton(42km,21km,10km)! Gruppen förbereder sig för fullt för denna kraftprövning, dock på lite olika sätt. Halva gruppen kolhydratladdar med pasta denna afton medan den andra halvan provsmakar den lokala ölen, Taybeh.

Trots att vi alla var lite trötta efter resan hit så har vi hunnit med att se en hel del av Bethlehem. Munjed och Ahmad, två ungdomar ifrån Bethlehem visade oss muren, flyktinglägret dom bor i, Banksys hotell samt Jesus födelsekyrka. Givetvis avnjöt vi resans första falafel till lunch. Imorgon väntar vårsolen på oss i Jerusalem.

Följ gärna vår resa här på bloggen, eller på Palestinagruppernas Facebook eller Instagram.

Nedan finner ni ett axplock av dagens bilder.

IMGP1379IMGP1381IMGP1384IMGP1389IMGP1390

Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.